Volg ons op:

Neem direct contact op

0572 - 331504

Wooncorporaties

U hecht waarde aan helderheid. Bij Combidak vormt een duidelijk plan van aanpak, inclusief een overzichtelijke, transparante begroting, de basis voor een vruchtbare samenwerking. Ook waar het gaat om het nakomen van gemaakte afspraken legt Combidak de lat hoog. Tijdsplanningen worden waargemaakt en overlast voor bewoners blijft tot een minimum beperkt. Diverse wooncorporaties hebben de voordelen hiervan reeds ervaren!

Deskundigheid en betrouwbaar tijdens het hele traject

Ervaar het gemak van een deskundige en betrouwbare dakdekker die voor u het totale traject verzorgt, van advies tot en met realisatie. Combidak voert de gehele dakrenovatie uit in eigen beheer en staat ook na oplevering voor u klaar met onderhoud en advies.

Uiteraard is Combidak een VCA en KOMO gecertificeerde dakdekker. Daarbij werkt Combidak als Dakmeester waardoor het werk opgeleverd kan worden met een Daksysteem Plus garantie.

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op nummer 0572-331504. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Diensten Combidak

Instagram

Combidak
Scroll naar boven