Volg ons op:

Neem direct contact op

0572 - 331504

Combidak voor

Woningbouw

U hecht aan helderheid. Bij Combidak vormt een duidelijk plan van aanpak, inclusief een overzichtelijke, transparante begroting, de basis voor een vruchtbare samenwerking. Ook waar het gaat om het nakomen van gemaakte afspraken legt Combidak de lat hoog. Tijdsplanningen worden waargemaakt en overlast voor bewoners blijft tot een minimum beperkt. Diverse woningbouwverenigingen hebben de voordelen hiervan reeds ervaren!

Ervaar het gemak van één deskundige en betrouwbare partij die voor u het totale traject verzorgt, van advies tot en met realisatie. Combidak voert de gehele dakrenovatie uit in eigen beheer en staat zelfs na oplevering voor u klaar met onderhoud en advies.

Aannemers

U zoekt kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Maar ook een partij die u begrijpt en afspraken nakomt. Deskundigheid, flexibiliteit en zekerheid in alle opzichten. Waar het daken betreft gaat er niets boven Combidak.
Voor aannemers is Combidak dé specialist in de constructie van daken in iedere vorm. Maar de vakmensen van Combidak zijn ook thuis op het gebied van sterkteberekeningen en energiezuinig bouwen en hebben een uitstekende materialenkennis.. Seriematig of speciaal op maat: Combidak legt de lat hoog!

Particulieren

Het bouwen of renoveren van uw eigen huis is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Maar wel voor de specialisten van Combidak! Een nieuw dak is meer dan het plaatsen of vervangen van pannen, hout en steen. Door in het voortraject weloverwogen beslissingen te nemen over energiebesparing en isolatie, materiaalkeuze en kleurgebruik voorkomt u onaangename verrassingen op een later moment. De ervaren vakmensen van Combidak staan u met helder en gedegen advies terzijde.

De uitvoering verloopt vloeiend en gegarandeerd volgens de voorschriften van het Bouwbesluit. Combidak maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur. Door te werken met prefab elementen houdt Combidak de kosten laag en is uw nieuwe dak snel gerealiseerd.

Ook na oplevering staan de expertise en deskundigheid van Combidak tot uw beschikking. Een onderhoudscontract op maat biedt u duidelijkheid en zekerheid. En natuurlijk bent u in de garantieperiode gevrijwaard van eventuele reparatiekosten.

Als totaalspecialist is Combidak ook uw partner op het gebied van renovatie. Combidak voert de gehele dakrenovatie uit in eigen beheer. U ervaart het gemak van één deskundige partij die voor u het totale traject verzorgt en u bent weer voor vele jaren verzekerd van een duurzaam dak.

Ieder renovatieproject begint met een analyse van de bestaande situatie, zodat u inzicht krijgt in de staat van het dak. In overleg wordt vervolgens besloten welke werkzaamheden Combidak aan het dak zal verrichten.

Diensten Combidak

Instagram

Combidak
Scroll naar boven