Volg ons op:

Neem direct contact op

0572 - 331504

Aannemers

U zoekt kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Maar ook een partij die u begrijpt en afspraken nakomt. Deskundigheid, flexibiliteit en zekerheid in alle opzichten. Waar het daken betreft gaat er niets boven Combidak.

Dé specialist op het gebied van dakisolatie en dakpannen

Voor aannemers is Combidak dé specialist op het gebied van de hellende daken. Zij brengen voor u de isolerende dakelemenenten aan, leggen de dakpannen en werken de windveren en gootboeien af. Naast de arbeid leveren zij ook alle benodigde materialen.

Bij Combidak bent u ook aan het juiste adres als het gaat om het aanbrengen van de complete kapconstructie, gevelbekledingen en zinken goten. Als Combidak voor u aan het werk gaat bent u verzekerd van een compleet afgewerkt dak.

De vakmensen van Combidak zijn ook thuis op het gebied van sterkteberekeningen en het energiezuinig bouwen. Seriematig of speciaal op maat: Combidak legt de lat hoog!

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op nummer 0572-331504. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Diensten Combidak

Instagram

Combidak
Scroll naar boven