Volg ons op:

Neem direct contact op

0572 - 331504

Particulieren

Het bouwen of renoveren van uw eigen huis is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost. Maar wel voor de specialisten van Combidak! Een nieuw dak is meer dan het plaatsen of vervangen van pannen, hout en steen.

Expertise en deskundigheid van begin tot eind

Door in het voortraject weloverwogen beslissingen te nemen over energiebesparing en isolatie, materiaalkeuze en kleurgebruik voorkomt u onaangename verrassingen op een later moment. De ervaren vakmensen van Combidak staan u met helder en gedegen advies terzijde. De uitvoering verloopt vloeiend en gegarandeerd volgens de voorschriften van het Bouwbesluit. Combidak maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur. Door te werken met prefab elementen houdt Combidak de kosten laag en is uw nieuwe dak snel gerealiseerd. Ook na oplevering staan de expertise en deskundigheid van Combidak tot uw beschikking. Een onderhoudscontract op maat biedt u duidelijkheid en zekerheid. En natuurlijk bent u in de garantieperiode gevrijwaard van eventuele reparatiekosten.

Ook voor renovatie

Als totaalspecialist is Combidak ook uw partner op het gebied van renovatie. Combidak voert de gehele dakrenovatie uit in eigen beheer. U ervaart het gemak van één deskundige partij die voor u het totale traject verzorgt en u bent weer voor vele jaren verzekerd van een duurzaam dak. Ieder renovatieproject begint met een analyse van de bestaande situatie, zodat u inzicht krijgt in de staat van het dak. In overleg wordt vervolgens besloten welke werkzaamheden Combidak aan het dak zal verrichten. Een duidelijke offerte geeft u inzicht in de kosten waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct een afspraak maken? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op nummer 0572-331504. Natuurlijk kunt u ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Diensten Combidak

Instagram

Combidak
Scroll naar boven