Kwaliteit

Combidak is een gecertificeerd bedrijf.

Combidak is de specialist op het gebied van de hellende daken en beschikt uiteraard over de benodigde certificaten.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een systeem waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op het VGM-beheerssysteem. VCA is een garantie dat het werk zodanig wordt uitgevoerd dat veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar komen. Klik hier voor meer info over het VCA* certificaat.

Het hellende dak is een landelijk opererende vereniging voor dakdekkers hellende daken. Dakdekken van hellende daken is een specialistisch ambachtelijke bouwactiviteit waarbij de dakdekker alles moet weten van daktechniek, arbeidsomstandigheden en veiligheid. Combidak is aangesloten bij het CAO Hellende Daken. Klik hier voor meer info over HHD.

Met het KOMO productcertificaat ‘Dakdekken Hellende Daken’ voor betonpannen en keramische pannen voldoet Combidak aan alle regels en markteisen op het gebied van kwaliteit, prestaties en verwerking.  Er wordt voortdurend door IKOB/BKB getoetst of Combidak aan alle gestelde eisen voldoet. Klik hier voor meer info over het KOMO-certificaat.

Stichting Dakmeester is een landelijk netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van Hellende Daken. Combidak kan hierdoor de kwaliteit van het Hellende Dak promoten en bevorderen. Het werken aan het dak gaat verder dan alleen het vaktechnische gedeelte. Wij staan als professioneel Dakmeester garant voor deskundigheid en kwaliteit. Klik hier voor meer info over Dakmeester.

DSGPLUS-webMet het Daksysteemgarantie PLUS heeft u zekerheid over de manier waarop het dak is gemaakt en hierdoor geven wij blijk van het vertrouwen in ons vakmanschap. Wij zijn als deelnemer aangesloten bij de Stichting Dakmeester, het landelijk netwerk van KOMO-gecertificeerde dakdekkers en producenten van Hellende Daken en samen promoten en bevorderen wij de kwaliteit van het Hellende Dak. Daksysteemgarantie PLUS staat voor 15 jaar gegarandeerd vakwerk in dakwerk.  Klik hier voor meer info over Daksysteemgarantie PLUS.

sbb-erkend-leerbedrijf-sbb-300x300-kleinCombidak is een erkend Leerbedrijf en leert jongeren die een mbo-opleiding in de bouw  volgen het vak in de praktijk. Hiervoor beschikt Combidak over leermeesters voor dakdekkers en timmerlieden. SBB vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Klik hier voor meer info over SBB.

 

 

Offerte aanvragen