Dakkapellen & dakvensters

Het plaatsen van een dakvenster of een dakkapel is een relatief eenvoudige aanpassing waarmee u wonderen verricht op uw bovenverdieping. Voeg licht en ruimte toe en creëer nieuwe mogelijkheden op uw zolder of etage. Als het gaat om dakvensters en dakkapellen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een dakkapel kan worden voorzien van een platdak waardoor deze in veel gevallen vergunningsvrij geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk de dakkapel te voorzien van een pannen- of zinken dak. Een dakkapel wordt volledig naar uw wens uitgevoerd, indien gewenst geheel onderhoudsarm en kunststof kozijnen met rolluiken of screens.

Dakvensters worden door Combidak snel en professioneel in uw dak aangebracht. Hierbij maakt Combidak veelal gebruik van Velux dakvensters waarbij een grote keuze is in uitvoering en raamdecoratie.

De oplossing die het best past bij uw wensen

Combidak zoekt samen met u naar de oplossing die het best past bij uw wensen en mogelijkheden. Dat de gekozen oplossing vervolgens naadloos in uw dak wordt ingepast spreekt vanzelf. Snel, efficiënt en naadloos afgewerkt.

Offerte aanvragen